Niveko Sopra

Klimaat Sauna

Wie de klassieke Finse sauna te heet vindt, moet daarom niet afzien van de positieve effecten van genezende warmte. Er is nu de mogelijkheid om sauna en stoombad te combineren. De KLIMAAT SAUNA  maakt van elke sauna er vijf. Een klassieke sauna, een warme luchtbad, een tropenbad, een aromabad en een stoombad. U kiest gewoon de badvorm waar u zin in heeft en de KLIMAAT SAUNA past de luchtvochtigheid en de temperatuur volledig automatisch aan uw wensen aan. Deze, exclusief ontwikkelde uitrusting voor uw sauna brengt nog meer afwisseling teweeg in uw wellness-programma. Via een aromakelk kan de cabine van stimulerende geuren worden voorzien. De in de vochtigheidssensor geïntegreerd, luidspreker verwent u, als u dat wenst, met weldadige natuurklanken of rustige akoestische muziek.

De KLIMAAT SAUNA biedt een mooi alternatief aan mensen die zowel van stoombad als sauna houden, maar niet de ruimte ter beschikking hebben om beiden te installeren.

Een zeer droge sauna kan als onaangenaam ervaren worden door mensen met een droge huid of met ademhalingsproblemen. In de KLIMAAT SAUNA stelt u de luchtvochtigheid zo in dat ze voor u ideaal is. Daarnaast is er nog een extra optie, kleurentherapie, waar elke kleur een bepaalde gevoelssensatie geeft.