BINNENZWEMBAD OP MAAT

HOME IS WHERE YOUR HEART IS

BINNENZWEMBAD

Een binnenzwembad biedt een ideale uitkomst voor iedereen die het hele jaar door een verfrissende duik wil nemen. Een binnenzwembad kan in eigen huis worden aangelegd, of wordt aangelegd om het wellness aanbod binnen (hotel)organisaties naar een hoger plan te tillen. Een zwembad biedt onder andere het voordeel dat u of uw gasten, ongeacht de weersomstandigheden, kunnen zwemmen.

Wilt u geheel vrijblijvend sparren met onze designers over hoe ze uw visie kunnen waarmaken?

 

Vrijblijvend contact opnemen

Waarom een binnenzwembad aanleggen?

Ook hoeft u bij een binnenzwembad niet eerst het water schoon te scheppen voor u een duik kunt nemen, zoals bij buitenzwembaden het geval kan zijn. Daarnaast heeft u uiteraard de mogelijkheid om de temperatuur in de ruimte waar het zwembad zich bevindt helemaal af te stemmen op uw behoefte. Doordat het zwembad zich binnenshuis bevindt, heeft u minder verwarmingsenergie nodig om het water op temperatuur te brengen en constant te houden. Kortom, redenen genoeg om te investeren in een binnenzwembad om zo de komende jaren te kunnen profiteren van de mogelijkheid om te zwemmen binnenshuis, wanneer het u of uw gasten uitkomt.

Uw zwembad dromen waarmaken?
0493 - 69 73 29

Binnenzwembad bouwen in 4 stappen

Wij bouwen ieder binnenzwembad op vanuit de techniek. De technische installatie moet kunnen excelleren om de zwembadbeleving compleet te maken, en ook met het oog op toekomstig onderhoud is dit een belangrijk punt.

De waterinstallaties die we bieden, verzekeren u niet alleen van zuiver water van hoge kwaliteit, maar stellen ons ook in staat om de energiekosten voor u te berekenen.

Naast het ontwerp van het zwembad, en de basismaterialen waar het binnenzwembad mee wordt gerealiseerd, denken we ook graag mee over hoe het binnenzwembad het beste aangelegd kan worden.

Hierbij wordt ook zorgvuldig gekeken naar zaken als luchtbehandelingsinstallaties en kan een isolatieplan worden opgesteld.

Binnenzwembad op maat

Wanneer we voor u mogen meedenken over een binnenzwembad op maat, gaan we uit van uw wensen, uw budget en de locatie waar bad geplaatst dient te worden, om zo met een gedegen plan te komen waarmee we het ideale binnenzwembad kunnen realiseren voor bij u thuis of als publiek binnenzwembad.

Wilt u graag weten hoe onze vakmensen uw dromen waarmaken? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Offline - face-to-face - bij u op kantoor, thuis, samen met uw architect of, gewoon, bij ons aan tafel. Eenmaal aan tafel kunnen we samen eerste ideeën, dromen en/of plannen met elkaar bespreken. Maar ook hebben we de mogelijkheid om samen de locatie en de bijbehorende omgeving te bekijken en kritisch onder de loep te nemen. Met alle plezier maken wij een afspraak wanneer u dat het beste uitkomt. Dus ook \'s avonds of in het weekend.

Mogelijkheden in binnenzwembaden

Bij ons zijn de mogelijkheden voor de aanleg van een binnenzwembad erg groot. Zo kunt u kiezen voor:

  • Basismateriaal als rvs;
  • Kunststof;
  • Beton met een afwerking van tegelwerk of naadloze coating;
  • Skimmer- of overlooptechniek.

Bij een skimmerbad wordt het water gefilterd via skimmers in de wanden van het bad. Vuil wordt uit het water onttrokken en schoon water vloeit na de filtering terug het bad in. Een overloopbad kenmerkt zich met een overloopgoot. Water stroomt over de rand van het zwembad en wordt opgevangen in de overloopgoot, waarna het belandt in buffertanks. De opties wat betreft filtertechniek, materialen en aanleg zijn dus talrijk. We gaan dan ook graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken en samen te bepalen wat het beste aansluit bij uw wensen.

Binnenzwembad onderhoud en renovatie

Wat betreft onderhoud, biedt een binnenzwembad in ieder geval het voordeel dat het bad niet wordt blootgesteld aan hevige weersomstandigheden, en ook vuil in de vorm van takken, ongedierte en (tuin)afval niet in het bad terechtkomt. Daartegenover staat wel dat het bij binnenzwembaden onder andere van belang is dat de luchtvochtigheid in de ruimte waarin het binnenzwembad komt, wordt gecontroleerd om o.a. bouwschade te voorkomen. Ook is een gezond binnenklimaat van groot belang. Wanneer u kiest voor een binnenzwembad van Aarts zwembadbouw, bieden we u ook een onderhoudsplan aan zodat u weet hoe u uw binnenzwembad kunt onderhouden. Overigens bieden wij ook onderhoudsmodules aan, waarmee we (technisch) onderhoud voor u uit handen kunnen nemen en u zorgeloos kunt genieten van uw binnenzwembad.

Beschikt u al over een binnenzwembad, maar bent u op zoek naar de juiste partij om deze te renoveren? Wij zetten onze ervaring en expertise graag in voor binnenzwembad renovatie, en u kunt hierover altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Na een deskundige inspectie van uw huidige zwembad en de bijbehorende technische installatie, zullen we op basis van uw wensen, budget en de geldende eisen voor moderne zwembaden een plan opstellen.

Wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen?
Met alle plezier maken wij met u een afspraak om de eerste ideeën uit te wisselen.

WIJ HELPEN U GRAAG

LAAT VIA ONDERSTAAND CONTACTFORMULIER UW GEGEVENS ACHTER EN WIJ NEMEN SNEL CONTACT MET U OP.

PLANKER 9 T 0493 - 69 73 29
5721 VG ASTEN E INFO@AARTSZWEMBADBOUW.NL

OPENINGSTIJDEN: KANTOOR/WINKEL
MAANDAG T/M VRIJDAG VAN 08:30 TOT 17:00 UUR

ELOY AARTS

We zijn vooral geïnteresseerd in uw verhaal.