BINNENZWEMBAD BOUWEN

LAAT UW DROMEN WERKELIJKHEID WORDEN

BINNENZWEMBAD BOUWEN: TALLOZE OPTIES & JARENLANG GENOT

Een binnenzwembad laten bouwen biedt een ideale uitkomst voor iedereen die het hele jaar door een verfrissende duik wil nemen. Een binnenzwembad kan in eigen huis worden aangelegd, of wordt aangelegd om het wellness aanbod binnen (hotel)organisaties naar een hoger plan te tillen. Een zwembad biedt onder andere het voordeel dat u of uw gasten, ongeacht de weersomstandigheden, kunnen zwemmen.

Wilt u geheel vrijblijvend sparren met onze designers over hoe ze uw visie kunnen waarmaken?

 

Vrijblijvend contact opnemen

Waarom een binnenzwembad aanleggen?

Een binnenzwembad laten bouwen in uw woning of bedrijfspand heeft niet alleen als voordeel dat het bad bij alle weersomstandigheden te gebruiken is. Ook hoeft u als gebruiker of beheerder niet eerst het water schoon te scheppen voor er een duik kan worden genomen, zoals bij buitenzwembaden het geval kan zijn. Daarnaast heeft u uiteraard de mogelijkheid om de temperatuur in de ruimte waar het zwembad in is geplaatst, helemaal af te stemmen op uw behoefte. Doordat het zwembad zich binnenshuis bevindt, heeft u minder verwarmingsenergie nodig om het water op temperatuur te brengen en constant te houden. Kortom, redenen genoeg om te investeren in een binnenzwembad en zo de komende jaren te kunnen profiteren van de mogelijkheid om te zwemmen binnenshuis, wanneer het u of uw gasten uitkomt.

Binnenzwembad aanleggen

Binnenzwembad bouwen in 4 stappen

Een binnenzwembad bouwen doen we bij Aarts Zwembadbouw aan de hand van vier elementen.

We beginnen bij de techniek van het inpandige zwembad. De technische installatie moet kunnen excelleren om de zwembadbeleving compleet te maken, en ook met het oog op toekomstig onderhoud is dit een belangrijk punt.

Centraal bij de binnenzwembaden die we bouwen, staan de waterinstallaties. De waterinstallaties die we bieden, verzekeren u niet alleen van zuiver water van hoge kwaliteit, maar stellen ons ook in staat om de energiekosten voor u te berekenen.

Verder verdiepen we ons in het ontwerp van het zwembad, en de basismaterialen waar het binnenzwembad mee wordt gerealiseerd. We denken uiteraard ook mee over hoe het binnenzwembad het beste aangelegd kan worden.

Ook wordt ook zorgvuldig gekeken naar zaken als luchtbehandelingsinstallaties en kan een isolatieplan worden opgesteld. Dit is van groot belang, aangezien de grote hoeveelheid water die een binnenzwembad met zich meebrengt, het klimaat in huis kan veranderen. Een degelijk isolatieplan en ontvochtigingsinstallatie zijn daardoor cruciaal.

Uw zwembad dromen waarmaken?
0493 - 69 73 29

Binnenzwembad laten bouwen op maat

Wanneer we voor u mogen meedenken over een binnenzwembad bouwen op maat, gaan we uit van uw wensen, uw budget en de locatie waar het bad geplaatst dient te worden. Vervolgens komen we met een gedegen plan waarmee we het ideale binnenzwembad kunnen aanleggen, dat dient als zwembad voor thuis of als publiek binnenzwembad.

Wilt u graag weten hoe onze vakmensen uw dromen waarmaken? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We bespreken de mogelijkheden graag met u, dat kan zowel face-to-face bij u op kantoor of thuis, samen met uw architect of gewoon bij ons aan tafel. Eenmaal aan tafel kunnen we de eerste ideeën, dromen en/of plannen met elkaar doorlopen. Maar ook hebben we de mogelijkheid om samen de locatie en de bijbehorende omgeving te bekijken en kritisch onder de loep te nemen. Met alle plezier maken wij een afspraak wanneer u dat het beste uitkomt, ook 's avonds of in het weekend.


Contact

Mogelijkheden in binnenzwembaden aanleggen

Bij ons zijn de mogelijkheden voor het aanleggen van binnenzwembaden erg groot. Zo kunt u kiezen voor binnenzwembaden met als basismateriaal:

 

  • RVS;
  • Kunststof (ook wel polystone zwembaden genoemd);
  • Beton met een afwerking van tegelwerk of naadloze coating;

Wat betreft de techniek van het binnenzwembad, kunt u kiezen voor een skimmer- of overloopbad. Bij een skimmerbad wordt het water gefilterd via skimmers in de wanden van het bad. Vuil wordt uit het water onttrokken en schoon water vloeit na de filtering terug het bad in. Een overloopbad kenmerkt zich met een overloopgoot. Water stroomt over de rand van het zwembad en wordt opgevangen in de overloopgoot, waarna het belandt in buffertanks.

Aarts Zwembadbouw & duurzaamheid

Bij Aarts Zwembadbouw hebben we duurzaamheid hoog in het vaandel staan, en dit laten we dan ook terugkomen in de vormgeving van onze zwembaden. Duurzaamheid is naar onze mening al lang geen mooie bijkomstigheid meer bij het bouwen van een binnenzwembad, maar een echte must. U geniet ongetwijfeld meer van uw binnenzwembad, als u weet dat deze vervaardigd is van duurzame materialen, de installaties zo energiezuinig mogelijk zijn afgesteld en er bijvoorbeeld gewerkt is met warmtepompen waardoor warmteterugwinning mogelijk wordt.

Aarts Zwembadbouw heeft ruimschootse ervaring met het ontwikkelen van duurzame binnenzwembaden, en zet die ervaring graag in om uw indoor zwembad op energiezuinige wijze vorm te geven.

Waarom kiezen voor de binnenzwembaden van Aarts Zwembadbouw?

  • Wij realiseren de meest exclusieve waterwensen voor zowel particulieren als openbare aangelegenheden.
  • Op maat gemaakte binnenzwembaden bouwen, exclusieve buitenbaden en whirlpools; alles is mogelijk!
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Subliem trackrecord, bestaande uit 300+ tevreden opdrachtgevers

Wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen rondom het aanleggen van een binnenzwembad? Met alle plezier maken wij met u een afspraak om de eerste ideeën uit te wisselen.

ZWEMBADBOUWERS SINDS 1994

Binnenzwembad onderhoud en renovatie

Wat betreft onderhoud, biedt het laten aanleggen van binnenzwembad het voordeel dat het bad niet wordt blootgesteld aan hevige weersomstandigheden, en ook vuil in de vorm van takken, ongedierte en (tuin)afval niet in het bad terechtkomt. Daartegenover staat wel dat het bij binnenzwembaden onder andere van belang is dat de luchtvochtigheid in de ruimte waarin het binnenzwembad komt, wordt gecontroleerd om o.a. bouwschade te voorkomen. Ook is een gezond binnenklimaat van groot belang. Wanneer u kiest voor een binnenzwembad van Aarts Zwembadbouw, bieden we u ook een onderhoudsplan aan zodat u weet hoe u uw binnenzwembad kunt onderhouden. Overigens kunt u er ook voor kiezen om een van onze onderhoudsmodules aan te schaffen, waarmee we (technisch) onderhoud voor u uit handen kunnen nemen en u zorgeloos kunt genieten van uw binnenzwembad.

Beschikt u al over een binnenzwembad, maar bent u op zoek naar de juiste partij om deze te renoveren? Wij zetten onze ervaring en expertise graag in voor binnenzwembad renovatie, en u kunt hierover altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Na een deskundige inspectie van uw huidige zwembad en de bijbehorende technische installatie, zullen we op basis van uw wensen, budget en de geldende eisen voor moderne zwembaden een plan opstellen.

Wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen?
Met alle plezier maken wij met u een afspraak om de eerste ideeën uit te wisselen.

Binnenzwembad onderhoud en renovatie

WIJ HELPEN U GRAAG

LAAT VIA ONDERSTAAND CONTACTFORMULIER UW GEGEVENS ACHTER EN WIJ NEMEN SNEL CONTACT MET U OP.

PLANKER 9 T 0493 - 69 73 29
5721 VG ASTEN E INFO@AARTSZWEMBADBOUW.NL

OPENINGSTIJDEN: KANTOOR/WINKEL
MAANDAG T/M VRIJDAG VAN 08:30 TOT 17:00 UUR

ELOY AARTS

We zijn vooral geïnteresseerd in uw verhaal.