NO STRESS

ONZE SERVICE EN ONDERHOUDSPROGRAMMA'S GARANDEREN TIJDLOOS GENIETEN

EEN TIJDLOOS ONDERHOUDSCONTRACT

WIJ NEMEN ALLE ZORG UIT HANDEN

De kwaliteit van zwemwater, is onlosmakelijk verbonden met de zwembeleving van mensen. Vanuit deze; filososie is een gedegen service en onderhoudsprogramma een must.

Alles wat draait en beweegt heeft onderhoud nodig. Iedereen zal dan ook begrijpen dat de technische installatie(s) van een zwembad regelmatig onderhoud nodig heeft. Zo moet een buitenzwembad ieder jaar in het voorjaar 'opgestart' worden en in het najaar voorbereid worden op zijn 'winterslaap'. Maar ook binnen hebben de seizoenen invloed en is het noodzakelijk om periodiek technische installaties te (laten) servicen en te onderhouden. Binnen onze service en onderhoudsprogramma's hebben wij voor ieder bad - hoe groot of klein ook een onderhoudsmolude waarmee wij u alle zorg uit handen kunnen nemen.

Een dienstverlening die wij ook aanbieden als uw bad niet door ons is gebouwd en/of aangelegd. Naast waterbehandelingsplannen voor bijvoorbeeld chloorvij zwemwater, service en onderhoud, kunnen wij u bovendien alle noodzakelijke onderhoudsproducten direct uit voorraad leveren. Net zoals dat geldt voor volledige geautomatiserde bodemreinigers- en zuigers.

 

ZEKERHEID - 24/7

De performance van onze technische installaties zal u verbazen, simpelweg omdat wij het anders doen dan anderen. Onze ervaring is daarbij natuurlijk niet onbelangrijk, maar onze denkwijze is daarbij cruciaal. Een denkwijze waarbij de kwaliteit van water voor ons centraal staat, met daar omheen – in de juiste dimensionering – alle benodigde technieken om bijvoorbeeld de wellnessruimtes of de waterspeeltuin aan te sturen.

Onze installaties geven u niet alleen zekerheid als het gaat om de kwaliteit, zuiverheid en puurheid van het water, maar ook als we het over energieverbruik hebben. Met onze knowhow, kunt u zich volledig richten op uw gasten. En dat 24 uur per dag, want onze service en onderhoudsmonteurs zijn altijd standby om u, waar nodig, te assisteren.

Ontdek de kracht van water. Ontdek de kracht van Aarts Zwembadbouw.

En dat al sinds 1994. 


 

Beheersbaar en betaalbaar

Om onderhoud beheersbaar en betaalbaar te maken, hebben wij doordachte en aantrekkelijke onderhoudscontracten ontwikkeld die u geheel ontzorgen. Wij denken uitsluitend in oplossingen en vooral niet in problemen. Het ontwerp en de kwaliteit van onze technische installaties zijn dusdanig hoogwaardig, dat op veel onderdelen en systemen een garantie van 10, 20 of zelfs 30 jaar durven af te geven. Voorwaarde is echter wel dat u service en onderhoud aan ons uitbesteedt.

Geen verrassingen achteraf

Of het nu gaat om nieuwbouw of de renovatie van een zwembad, we kijken graag verder vooruit. Het draait bij een binnen- of buitenzwembad namelijk vaak niet om de initiële investering, maar vaak vooral ook om de exploitatiekosten die op uw begroting drukken. Door vandaag na te denken over morgen, zal het water u nooit tot aan de lippen stijgen. We vertellen u dan ook graag wat ons all-in onderhoudscontract voor u (als beheerder) kan betekenen.

Eventuele onregelmatigheden of storingen worden hierbij direct door ons verholpen vóórdat u er zelf ook maar iets van merkt. Voor slechts een beperkt bedrag bent u verzekerd van service op het hoogste niveau!

ELOY AARTS

Ontdek het genot en gemak van service met een kapitale 'S'