ZWEMBADEN

Om voor alle individuele wensen en budget een mooi en passend zwembad te vinden, hebben wij binnen onze uitgebreide portfolio vele mogelijkheden. En dat in zowel bouwkundig opzicht als de keuze van het basismateriaal om het zwembad te maken. Van beton tot doek en van rvs tot polyester, waarbij u in alle gevallen de keuze heeft om te kiezen voor onze skimmer of overloop (filter)techniek. 

Skimmerbad

Voor schoon en sprankelend zwembadwater is een goede filtratie van het water, maar ook de circulatie daarvan essentieel. Bij dit soort baden worden op esthetische wijze skimmers in de wand van het zwembad geplaatst. Via de skimmer wordt vuil aan de oppervlakte van het bad samen onttrokken en naar het filtersysteem geleid om vervolgens weer schoon terug te vloeien naar het zwembad. Met speciale hoogniveau skimmers staat het water bijna tot aan de rand. Eventuele buffertanks zijn niet nodig omdat het waterniveau onder de rand staat.

ELOY AARTS

Onze portfolio is dusdanig groot, dat we in elke situatie een passend bad kunnen realiseren.

Overloopbad

Bij een overloop zwembad loopt het water over de rand van het zwembad in de omliggende goot (overloopgoot), waardoor het waterpeil gelijk staat aan het peil van de bestrating. Omdat er nauwelijks beweging aan de oppervlakte van het zwembad is wordt het ook wel spiegelbad genoemd. Met een overloopgoot kiest u voor een zeer chique uitstraling en ervaart u het zwemmen meer als zwemmen in uw tuin en niet in een bad. Bovendien ondervindt men geen weerstand van terugkerend water tegen de wanden. Bij een overloopzwembad dient het overtollige water tijdelijk opgevangen te worden in buffertanks.

Zwembaden