WHIRLPOOL SPA OP MAAT

LAAT UW DROMEN WERKELIJKHEID WORDEN

WHIRLPOOL SPA: HAAL WELLNESS BIJ U IN HUIS

Met een whirlpool spa element haalt u de luxe in huis waar u naar verlangt. Onze vakmensen zijn gespecialiseerd in het plaatsen van prachtige wellness elementen voor bij u thuis of bij uw organisatie. Door een wellness gedeelte toe te voegen, biedt u uzelf en uw gasten de mogelijkheid om optimaal te genieten en heerlijk tot rust te komen.

Wilt u geheel vrijblijvend sparren met onze designers over hoe ze uw visie kunnen waarmaken?
 

Vrijblijvend contact opnemen

Waarom een Whirlpool Spa aanleggen?

Een whirlpool spa zorgt ervoor dat u of uw gasten in uiterste luxe tot rust kunnen komen. De jacuzzi’s worden ingericht op zo’n manier dat deze niet alleen een praktische functie heeft, maar ook voor het oog een mooie, nette uitstraling heeft. Alles is naar uw wens aan te passen, zodat uw nieuwe whirlpool spa volledig bij uw eigen interieur past. De spa elementen van Aarts Zwembadbouw zijn zowel binnen- als buitenshuis te plaatsen. Richt u een mooie jacuzzi in voor in de tuin? Of gaat u voor een prachtige indoor wellness? Kies voor een whirlpool spa en geniet jaren van ongekende luxe aan huis!

whirlpool spa
Whirlpool Spa: haal wellness bij u in huis

Aquavia home Spa door Aarts Zwembadbouw

Aarts Zwembadbouw is gespecialiseerd in het plaatsen van Aquavia Home Spa’s. De prachtige Home Spa’s van Aquavia zijn een verrijking voor ieder zwembad, wellness en thuisspa. Aquavia beschikt over vele whirlpools in allerlei soorten en maten. Ook uw wensen zijn te realiseren met een Aquavia Home Spa.

De Home Spa’s van Aquavia staan bekend om:

  • De uitstekende kwaliteit die ervoor zorgt dat u vele jaren kunt genieten van uw persoonlijke Home Spa.
  • De prachtige verlichting die een extra dimensie geeft aan het gebruiken van uw whirlpool spa. Deze zijn verstelbaar in verschillende kleuren, waardoor alles nog beter bij uw interieurkeuze past.
  • De hydromassagejets zorgen ervoor dat u van de top van uw nekwervel tot aan uw onderrug wordt gemasseerd. De verschillende luchtinjectoren zorgen ervoor dat uw bloedsomloop geactiveerd wordt, waardoor u optimaal geniet en volledig herstelt.

Uw zwembad dromen waarmaken?

Bel direct 0493 - 69 73 29

Jacuzzi inbouwen op maat

Iedereen heeft wensen, u waarschijnlijk ook. Daarom gaan wij graag met u het gesprek aan om zo alle mogelijkheden goed door te nemen. Wij luisteren en denken mee in oplossingen. Hierbij houden we rekening met de locatie, het budget, de verschillende maten en alle overige wensen die u heeft omtrent uw whirlpool spa. Vervolgens gaan wij aan de slag met een gedegen plan voor het aanleggen van uw droom spa.

Neem vrijblijvend contact met ons op en zorg ervoor dat uw plannen werkelijkheid worden. We komen graag eens langs om naar de locatie te kijken en alles met u door te nemen over de bouw van uw whirlpool spa. Hierbij is het mogelijk om een afspraak te maken voor bij u thuis, op kantoor of gewoon bij ons aan tafel. Een afspraak maken doen wij met alle plezier wanneer het u het beste uitkomt. Zo is het ook mogelijk om ’s avonds of in het weekend een afspraak te maken.


Contact

Verschil Spa, Jacuzzi & Hottub

Wat is nou precies het verschil tussen een Jacuzzi, een Hottub en een Whirlpool? Belangrijk om te weten is dat het in alle gevallen om een spa gaat. Spa is namelijk de verzamelnaam voor al deze wellness onderdelen.

Jacuzzi is niet de benaming voor het product zelf, maar een merk. Dit merk is zo ingeburgerd dat het product vaak zo genoemd wordt. Een ander voorbeeld hiervan is dat chocolademelk vaak Chocomel genoemd wordt, ondanks dat het van een ander merk is.

Hottub is iets specifieker. Hierbij gaat het om een ronde houten kuip die vroeger verwarmd werd door hout te stoken. Hierdoor ontstond letterlijk een ‘hot tub’.

De naam whirlpool komt van de waterstralen af die voor een zogenaamd draaikolk effect zorgen. Dit effect komt tot stand doordat er waterstralen onderin het spabad gepompt worden, waardoor het water in beweging komt.

Aarts Zwembadbouw & duurzaamheid

Het team van Aarts Zwembadbouw is altijd bezig met duurzaamheid. Wij zorgen ervoor dat binnen al onze projecten duurzaamheid van groot belang is. Wij benadrukken dan ook dat duurzaamheid geen bijkomstigheid is, maar een must in de wereld van de zwembadbouw. Door te werken met warmtepompen maken wij warmteterugwinning mogelijk bij uw project. Door energiezuinige producten, materialen en installaties te gebruiken, zorgen wij ervoor dat u met een gerust hart uw nieuwe whirlpool spa in gebruik kan nemen.

Aarts Zwembadbouw heeft ruimschootse ervaring met het ontwikkelen van duurzame binnenzwembaden, buitenzwembaden en whirlpool spa elementen. Deze ervaring gebruiken wij graag om uw whilpool spa energiezuinig vorm te geven.

Waarom kiezen voor Aarts Zwembadbouw?

  • Wij realiseren de meest exclusieve waterwensen voor zowel particulieren als openbare aangelegenheden.
  • Op maat gemaakte binnenzwembaden bouwen, exclusieve buitenbaden en whirlpools; alles is mogelijk!
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Subliem trackrecord, bestaande uit 300+ tevreden opdrachtgevers

Wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen rondom het aanleggen van een whirlpool spa element? Met alle plezier maken wij met u een afspraak om de eerste ideeën uit te wisselen.

ZWEMBADBOUWERS SINDS 1994

Jacuzzi onderhoud en renovatie

Ook voor het onderhoud van uw jacuzzi of ander spabad bent u bij Aarts Zwembadbouw op de juiste plek. De mate van onderhoud is afhankelijk van de locatie en het type spa dat u laat plaatsen. Vanzelfsprekend slijt een spa element buiten harder dan binnen. Hier spelen de Nederlandse weersomstandigheden een grote rol in. Ook komt er buiten sneller vuil, takken, ongedierte en afval in uw bad terecht. Bij een indoor spa moet er goed gekeken worden naar de luchtvochtigheid in de ruimte van de spa. Door dit goed te controleren voorkomen we bouwschade en zorgen wij voor een goed binnenklimaat. Aarts Zwembadbouw zorgt altijd voor een overzichtelijk onderhoudsplan bij de bouw van uw wensen. Hierdoor weet u precies hoe u optimaal uw whirlpoolbad kunt onderhouden. Ook is het bij ons mogelijk om een onderhoudsmodule aan te schaffen, waarmee wij het onderhoud voor u uit hand­­en nemen.

Heeft u al een spa wellness thuis en bent u op zoek naar een goed team voor de juiste renovatie? Aarts Zwembadbouw heeft ervaring in het onderhouden en renoveren van zowel publieke zwembaden en zwembaden bij huis, als spa elementen. Aan de hand van een deskundige inspectie gaan wij gepast en grondig te werk, om zo alles voor u naar wens te maken. Twijfel niet, en neem bij vragen contact met ons op.

Wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Met alle plezier maken wij met u een afspraak om de eerste ideeën uit te wisselen.

Binnenzwembad onderhoud en renovatie

WIJ HELPEN U GRAAG

LAAT VIA ONDERSTAAND CONTACTFORMULIER UW GEGEVENS ACHTER EN WIJ NEMEN SNEL CONTACT MET U OP.

PLANKER 9 T 0493 - 69 73 29
5721 VG ASTEN E INFO@AARTSZWEMBADBOUW.NL

OPENINGSTIJDEN: KANTOOR/WINKEL
MAANDAG T/M VRIJDAG VAN 08:30 TOT 17:00 UUR

ELOY AARTS