EEN MULTIDISCIPLINAIR TEAM

DE KRACHT VAN EEN ERVAREN TEAM

SAMENWERKEN VANUIT EEN HELDERE VISIE

Sinds onze oprichting in 1994, geven wij met Aarts Zwembadbouw invulling aan duurzame en doordachte water- en wellness concepten. Waar wij ons als team vanuit ons specialisme toeleggen op het ontwerpen en realiseren van unieke recreatiebaden, exclusieve binnen- en buiten zwembaden, maar ook weldadige wellness concepten, weten wij vanuit onze jarenlange ervaring en expertise hoe belangrijk het is om ideeën en designs te laten aansluiten bij het (grotere) geheel.

Binnen ons team hebben wij om die reden ook experts die bijvoorveeld een verhelderende kijk op interieurdesign hebben of verstand van tuin- en landschapsarchitectuur. Maar we werken ook intensief samen met architecten om tot volledig geïntegreerde plannen, oplossingen en ontwerpen te kunnen komen. Waarbij wij vanuit onze expertise en de noodzakelijke kennis van zwembadtechniek uiteraard garant staan voor het schoonste (zwem)water en daarmee gewaarborgde kwaliteit en hygiëne. 

Maak persoonlijk kennis met ons team en ontdek hoe wij u kunnen verrassen met unieke concepten die bij u passen. Welkom bij Aarts Zwembadbouw. Welkom in een wereld van unieke recreatiebaden, luxe binnen- en buiten zwembaden, maar ook tot de verbeelding sprekende spa en wellness concepten.

Eloy Aarts
Gedreven, perfectionistisch en gek van alles wat met water en techniek te maken heeft. 

ELOY AARTS

OPRICHTER EN CREATIEF DIRECTEUR

Marjolein Zoon
Een Urban Designer met een voorliefde voor alles wat groen is. Met gevoel en in de juiste verhoudingen tekent zij tuinen, kleurt zij landschappen en ontwerpt zij buitenruimtes waarin u zich thuis voelt.

MARJOLEIN ZOON

TUIN- & LANDSCHAPSARCHITECT

Wouter van Dommelen
Met zijn passie voor water en zijn voorliefde voor techniek, zorgt hij er voor dat u onbezorgd geniet van pure luxe. Bij veel van onze opdrachtgevers is hij kind aan huis.

WOUTER VAN DOMMELEN

WELLNESS PRO + MAINTENANCE

Nency Corstjens
Modern, klassiek, eigentijds of tijdloos, stedelijk of landelijk, minimalistisch of romantisch, als interieur architect streeft zij altijd een perfect evenwicht na tussen ruimte en licht, kleuren en materialen, maar ook eenheid en eenvoud.

NENCY CORSTJENS

INTERIEUR ARCHITECT

Twan Maas
Perfectie krijgt vorm en inhoud door zijn ongeremde passie om luxe en comfort, maar bovenal de kwaliteit van (zwem)water naar het allerhoogste  niveau te tillen.

TWAN MAAS

WELLNESS PRO + MAINTENANCE

Tom Aarts
Jong maar bevlogen, met een voorliefde voor water en techniek. 

TOM AARTS

SERVICE & MAINTENANCE

Mart Berkers
Bruisend van energie heeft alles wat met techniek te maken heeft, zijn onmiddellijke aandacht. Waar water in beweging komt, stroomlijnt hij de verschillende stromingen in juiste banen.  

MART BERKERS

SERVICE & MAINTENANCE

Petra van Eijk

Organiseert de planning en laat de financiële processen soepel verlopen. Besluitvaardig, probleemoplossend en met een sterk verantwoordelijkheidsgevoel, de klant staat altijd nummer één.

 

PETRA VAN EIJK

FINANCE & PLANNING

Jeffrey Vaessen

Enthousiast, doelgericht en een echte doorzetter. Wil zich blijven ontwikkelen in de watertechniek en denkt in oplossingen.

JEFFREY VAESSEN

WELLNESS PRO + MAINTENANCE

Rinze Hurkmans

Opgewekte, creatieve en leergierige jongeman die altijd een goed resultaat wil neerzetten. Met oog voor detail.

RINZE HURKMANS

SERVICE + MAINTENANCE
ELOY AARTS

Ons team staat voor u klaar.
Hoe kunnen wij u van dienst zijn?